Heräsin, pesin nassun ja maalailin pikkuisen naamaa. Vaatteet heitin taas narulta päälle. Neljäsosa rentuistani on nimittäin aina hukassa, neljäsosa sisarusteni vaatteiden seassa,  neljäsosa pesussa, ja ne loput ehkä (korostan tuota sanaa) jopa omassa vaatekaapissani, josta ei kuitenkaan löytäisi mitään itse Sherlock Holmesikaan. Ai miten niin minä olen epäjärjestelmällinen?
   Kun sain raahauduttua kouluun nihkeissä kuteissani matelin maanantain vapaatunti-putken kunniaksi kellariin. Nukahdin englannin kirja peittonani ehkä maailman epämukavimmalle sohvalle, ja säpsähdin puolisen tuntia torkuttuani siihen, että siivooja kopisteli kellarin käytävällä. Uskomatonta käytöstä! Eikö hän ymmärrä että lukiolaisen on saatava riittävästi unta, koska unen aikana ihminen vasta todella sisäistää oppimansa. Ehkä voin antaa tämän kerran moisen tör-ke-än häirinnän anteeksi, kunhan hän ei toiste tule hoitamaan töitään MINUN kauneus-(tarkoitan tietenkin oppimis-)unieni aikana.
   Lähdin juuri kortin saaneen ystäväni kyydissä heille kylään. Eipähän ainakaan tarvitse vierailla vuoristoradassa hetkeen sen kokemuksen jälkeen. No ei vaiskaan, matka oli erittäin pehmeä ja miellyttävä. Perillä syöpöttelimme kaikkea hyväskää ja minä lueskelin Valituista Paloista valehtelematta mielenkiintoista artikkelia Iranin ja USA:n välisestä kismasta. Palasimme koululle ruoka-aikaan syömään vähän lisää, ja nautiskelimme oksennuksen rajamailla jäljellä olevista englannin ja ruotsin tunneista.
   Nyt olen siis kotona, ja mietiskelen lähtisinkö katsomaan elokuvateatteriin Pirates of the Caribean 2:sta, mutta uskoisin että jätän väliin. Menisi nimittäin niin hirveän myöhään että jäisivät ne niin tärkeät unet vähän turhan vähäisiksi.

Radiosta tulee Elliot Smithiä, läksyt ovat jo puoliksi tehty, minulla on vielä jäljellä 3 nallekarkkia ja ulkona paistaa aurinko. Elämä on ihanaa!

Päivän lyriikat:

"I need a friend
Oh, I need a friend
to make me happy
Not stand here on my own

No need to laugh and cry
it's so wonderful, wonderful life
No need to run and hide
It's so wonderful wonderful life

Gulls in the sky
and in my blue eyes
You know it feels unfair
there's magic everywhere"

Lara Fabian- Wonderful life