Tahtoisin mainitsemattomista syistä koota tähän pienen "Miten välttää treffikumppaniasi käpertymästä kuoreensa ja tuntevansa oloansa niin epämukavaksi ettei tämä uskalla sanoa enää mitään"- listan. Näillä neuvoilla voit päästä vielä pitkälle.

1. Jos haluat kertoa jonkun asian, esimerkiksi syöneesi eilen jäätelön, kerro se, eläkä kuluta puolta tuntia jäätelön historian, merkityksen, markkinoiden analysointiin. (HUOM. Sama koskee myös jäätelöttömiä puheenaiheita)
2. Jos kuitenkin haluat kuvailla kaiken yksityiskohtaisesti, anna hänellekin tilaisuus sanoa jotain, ja oikeasti kuuntele mitä hänellä on sanottavana.
3. "Anna ny pieni pusu! Anna ny... anna..." ei ole romanttisin aloite ensimmäiseen suudelmaan
4. Toiselle tiuskiminen ensimmäisillä treffeillä ON pelottavaa
5. Ei vainoharhaiseksi kutsumista jos hän kysyy onko kaikki ok.
6. Ei oudoksi leimaamista jos hän on hiljainen koska itse olet tehnyt jotain väärin.
7. Kohtele häntä tasa-arvoisena.
8. Älä sulkeudu katsomaan televisiota tai tietokonetta. (Haloo, ekat treffit, luulen että et opi tuntemaan toista kuvaputken kautta)
9. Älä anna "monenko kanssa olet ollut sängyssä?" olla ainut kysymys jonka häneltä kysyt koko iltana. Osoita olevansa kiinnostunut oppimaan tuntemaan hänet.
10. Myönnä itsellesi että omat mielipiteesi eivät ole ainoat oikeat.
11. Saata hänet kotiin (tai minne hän onkaan menossa) kunnollisesti.

Ihan tiedoksi ja lohdutukseksi sille listan lukijalle joista nuo 11. kohtaa kuulostavat erityisen tutuilta, että saisin tehtyä listan myös oikein tehdyistä asioista, mutta siitä tuskin tulisi yhtä pitkä.

Että sellaista. Mukavaa tämä deittailu.

Ihan toisenlaisista ihmissuhteista sen verran, että suhteeni ex-houstimamaani ovat tulehtuneet aika melkoisen pahasti, mutta ainakin sain kinuttua itselleni kunnollisen työtodistuksen, jonka luulisin auttavan mua saamaan työttömyyskorvauksia, ja mahdollisesti ja toivottavasti töitäkin pian!