Asustelen siis nykyään täällä, tangokansan paratiisissa. Nyt on vappupäivä ja istun tietokoneella. Olen ilmeisesti harvinaisen (tylsä) kiltti tyttö.  No itseasiassa tulin juuri baarista, josta valitettavasti jouduin poistua parin ölpän jälkeen, koska haluan säilyttää ajokorttini, autoni ja mielellään myös henkikultani. Sitäpaitsi rellestin eilen ihan riittävästi kattamaan vähintään kuukauden alkoholikiintiöni. On ollut kyllä jotenkin äärettömän vilkasta tämä Sriverissa asustelun alkutaipaleeni. Vilkkaudella viittaan sekä yöelämään, uusien kaverisuhteiden solmimisiin, sekä kaikkeen muuhun mahdolliseen aktiivipörräämiseen. Taitaa olla itse kullakin aavistuksen kevättä rinnassa!

Kolme viikkoa on mennyt jo heittämällä töissä, eikä loppukesä suoliparatiisissa edes erityisen paljon jaksa masentaa, kun tietää että on yksinkertaisesti aivan pakko tienata rahaa, jotta saan maksettua autoon ja uuteen tietokoneeseen lainaamani rahat. Puhumattakaan tietenkään vuokrasta, ruoasta, baarireissuista... Hemmetti kun tekee kipeää kirjottaa kun kämmen käy välillä näppäimistöön, ja se on täynnä viiltoja. Ei, Seinäjoki ei ole saanut minua aloittamaan teiniangstausta, vaan jouduin eilen naurettavaan "työtapaturmaan". Hyppäsin suolilaatikon ylitse laskien jalkani sen takana olevalle suolimuoville, ja lensin mahalleni (ottaen tietenkin käsillä vastaan) betonilattialle. Sen hurjempia kokemuksia Atria ei ole (vielä) päässyt minulle tarjoamaan.

Pitäisi ehkä pikkuhiljaa painaa päätä tyynyyn, mutta ei yksinkertaisesti väsytä lainkaan. Tekis hirveästi mieli soittaa jollekulle ja höpötellä koko yö turhuuksia, mutta valittevasti mulla ei oo elämässä sellaista ihmistä joka mun juttujen vuoksi valvoisi :)

Kauniita unia. Tuulikki sulkee simmut.