Saan aikaiseksi istuutua koneen ääreen ja antaa mietteiden lennellä ympäriinsä. Yksi syy siihen että en ole kirjoittanut on se, että viettelin viikonloppunu Vimpelissä, eikä siellä tule mitenkään erityisen paljon koneella hauduttua. Eilen oli tarkoitus pistää tänne edes muutama rivi, mutta sitten sainkin purettua päällimäiset ajatukseni erään piristävän kuuntelijan kanssa messengerissä. Täytyy kyllä sanoa kyseisestä ihmisestä sen verran, että älkää sinkkunaiset menettäkö toivoanne löytää sympaattista ja älykästä miestä, ne eivät ilmiselvästikään ole vielä kuolleet sukupuuttoon! Kiitos vain hälle, jos sattuu blogiini eksymään.
   Tänään oli melkoisen mukava koulupäiväpäivä lukuunottamatta sitä, että olo on fyysisesti mitä surkein. Syysflunssat ovat aina niin ihania. Varsinkin kun se päättää iskeä näin kirjoitusten alla. Koulun jälkeen kiiruhdin parturiin, joka nihti päästäni varmaan 5 senttiä karvaa lattialle. Hänen kysyessään lopputuloksen tyydyttävyydestä, vastasin että "Mä voin pitää niitä pampulalla, ja mun on muuten pitänyt jokatapauksessa ostaa uusi hattukin." Kyseisen parturin kanssa on aina mukava harrastaa pientä (tai välillä vähän suurempaakin) kuittailua.
   Koetamma suunnitella kaverin kanssa kuinka voisimme skipata huomisen koulupäivän ja lähteä ostoksille. Voi näitä nykyajan nuoria! Ei voi muuta sanoa. Olisi kyllä melkoisen asiallista päästä hetkeksi vähän virkistäytymään, ja katselemaan joitain muita naamoja, kuin niitä jotka ah-niin-pirteinä tuijottavat vastaan päivä toisensa jälkeen. Hahaa, ystäväiseni soittikin juuri, ja sovimme toteuttavamme itseoikeutetun laiskottelupäivämme. Tuli heti aavistuksen huono omatunto. Hmm. Karistan sen välittömästi mielestäni, hus pois.